Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

VB100

DRAADLOOS STOFZUIGEN

KENMERKEN

DE DRAADLOZE ALLESKUNNER VOOR BIJNA ELK TYPE VLOER

Tapijt en harde vloeren reinigen met slechts één borstel – zonder gedoe met een kabel.

EXTRA BATTERIJ

Dit kan eenvoudig worden vervangen indien nodig. Met een tweede batterij is het wachten tot uw stofzuiger is opgeladen verleden tijd.

LANGE WERKTIJDEN

Afhankelijk van de modus kan de hoogwaardige lithium-ionbatterij tot 80 minuten werken, en in de maximale modus gedurende 12 minuten. Als de batterij helemaal leeg is, is de stofzuiger na ongeveer drie uur opgeladen en klaar voor gebruik.

DRAADLOOS

De dagen dat u verschillende stopcontacten moet vinden om uw stofzuiger aan te sluiten en gefrustreerd raken wanneer de kabel niet kan bereiken, zijn voorbij. De Kobold VB100 draadloze stofzuiger weegt slechts 3,3 kg en is altijd klaar wanneer u deze nodig hebt.

1 BORSTEL

Direct schakelen tussen laminaat, tegels en tapijt is eenvoudig met de Kobold EBB100 elektrische borstel. Met de praktische voetschakelaar duurt het een kwestie van seconden om de draairichting van de borstel te veranderen. Met drie verschillende zuigkrachtinstellingen om uit te kiezen, is de overgang tussen verschillende vloertypen geen probleem meer.

2-1 MONDSTUK

Stof langs de plint of aan het plafond? Het handige 2-in-1-opzetstuk op de Kobold VB100 draadloze stofzuiger is speciaal ontworpen voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen of boven de vloer. Met het 2-in-1-mondstuk kunt u eenvoudig alle delen van uw huis reinigen.

BATTERIJ / FILTER MAKKELIJK BEREIKBAAR

Moet u het filter vervangen of de batterij vervangen? Dankzij de klep aan de achterkant van de Kobold VB100 draadloze stofzuiger zijn beide gemakkelijk toegankelijk en kunnen ze met minimale inspanning worden vervangen.

UITSTEKENDE PRESTATIES

De Kobold VB100 draadloze stofzuiger is klaar voor gebruik op de standaardinstelling met gemiddelde zuigkracht en normale borstelrotatiemodus. De vereiste zuigmodus (‘max’, ‘med’ of ‘soft’) kan op het handvat worden geselecteerd, afhankelijk van de hoeveelheid vuil en stof. In stand-by positie kan de draadloze stofzuiger eenvoudig overal worden achtergelaten, zodat u beide handen vrij hebt.

BATTERIJ AUTONOMIE

De lithium-ion batterij biedt een maximale gebruiksduur van 80 minuten bij de laagste instelling. In de ‘zachte’ modus werkt de Kobold VB100 draadloze stofzuiger 52 minuten.

AFNEEMBARE ELEKTRISCHE BORSTEL

Deze behendige en lichtgewicht draadloze stofzuiger wordt geleverd met de Kobold EBB100 elektrische borstel, die een expert schoon op bijna elk tapijt of harde vloer biedt. De normale modus is ideaal voor dagelijks stof, terwijl in de turbomodus nog meer vuil en vuil kunnen worden verzameld.

ALLERGIEËN

De Kobold FP100 Premium filterzak vangt allergie-inducerende deeltjes en stof op.

FILTERZAK

De Kobold VB100 draadloze stofzuiger is uitgerust met premium filterzakken die zijn gecertificeerd door TÜV-Nord, zodat contact met het stofzuiger tot een absoluut minimum wordt beperkt. Met de Kobold FP100 Premium filterzak kun je zonder stof weggooien.

ALLERGIE

Mensen met allergieën weten maar al te goed hoe moeilijk het is om stofkamers vrij te maken. Dankzij het filtersysteem en premium filterzakken, die zijn gecertificeerd door TÜV-Nord, is de Kobold VB100 ideaal voor mensen met allergieën, omdat het fijne stofdeeltjes vangt die allergische reacties kunnen veroorzaken.

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN DE DOOS

THE KOBOLD VB100 DRAADLOZE STOFZUIGER BEVAT VOLGENDE ONDERDELEN:

  • Kobold VB100 draadloze stofzuiger met batterij en stofzak (reeds geïnstalleerd)
  • The Kobold EBB100 elektrische borstel
  • 2-in-1 mondstuk
  • Lader voor de Kobold VB100 draadloze stofzuiger
  • Handleiding
  • Kobold FP100 Premium filterzak

TECHNISCHE INFO

GEWICHT 3.3kg (VB100: 2.1 kg, EBB100: 1.2 kg)
AFMETINGEN (L x W x H) VB100: 100 cm x 11 cm x 11 cm 
EBB100: 25 cm x 31 cm x 7 cm (voetstuk/borstel)
FILTERZAK premium filter zak certified by TÜV-Nord, volume 0.8 l
BEHUIZING High quality, recyclable thermoformed plastic
VENTILATOR Onderhoudsvrij BLDC motor, appr. 85,000 rpm
ENERGIEVERBRUIK Zuigkracht: soft 30 watts, med 80 watts, max 230 watts
LAADSTATION VOLTAGE 220 – 240 V AC, 50/60 Hz
MAX. NEGATIEVE DRUK 88 hPa
MAX. VOLUME  21 l/s
GELUID DB LEVEL (WITH EBB100) Carpet: 78 dB (A) re 1pW
Hard floors: 79 dB (A) re 1 pW
LADER 34 V 1.2 A Model S040…
BATTERIJ VB-8s1p …
BATTERY LAADTIJD approx. 3 hours
BATTERY LAAD CYCLI / BATTERY LEVEN 80% na approx. 520 volle laad cycli

E-SHOP

KOBOLD VB100

KOBOLD VB100 ACCESSOIRES

HANDLEIDINGEN