Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

VB100

DRAADLOOS
STOFZUIGEN & DWEILEN

KENMERKEN

DE DRAADLOZE ALLESKUNNER VOOR ELK TYPE VLOER

Tapijten en vloeren reinigen, zonder gedoe met een kabel.

Omdat de eerste indruk telt, kozen onze designers voor een elegant silhouet uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Binnenin dit modern en ergonomisch design schuilt een onvergelijkbare schoonmaak kracht die bovendien slechts 3,3kg weegt. In combinatie met de EBB100 is hij geschikt voor alle vloertypes. Combineer je hem met de SPB100 dan stofzuig en dweil je zelfs tegelijk. De innovatieve anti-allergene filter technologie is ook buitengewoon geschikt voor mensen met allergieën. Zet de filterzak in de daarvoor voorziene plaats en klaar om te starten!

EBB100 – VERSCHILLENDE OPPERVLAKKEN

De Kobold EBB100 stofzuigt harde vloeren, vloerkleden en tapijten diep. Drie verschillende zuigniveaus en twee rotatiesnelheden van de borstels van de EBB100 zorgen voor een efficiënte reiniging van al uw oppervlakken.

TECHNISCHE INFO

BEHUIZING Gerecycleerd plastiek, hoge kwaliteit
MOTOR Motor CC, onderhoudsvrij, 17000 T/min
VOLTAGE 28,8 V

EXTRA BATTERIJ

Dit kan eenvoudig worden vervangen indien nodig. Met een tweede batterij is het wachten tot uw stofzuiger is opgeladen verleden tijd.

LANGE WERKTIJDEN

Afhankelijk van de modus kan de hoogwaardige lithium-ionbatterij tot 80 minuten werken, en in de maximale modus gedurende 12 minuten. Als de batterij helemaal leeg is, is de stofzuiger na ongeveer drie uur opgeladen en opnieuw klaar voor gebruik.

DRAADLOOS

De dagen dat u verschillende stopcontacten moet vinden om uw stofzuiger aan te sluiten en gefrustreerd raken wanneer de kabel niet kan bereiken, zijn voorbij. De Kobold VB100 draadloze stofzuiger weegt slechts 3,3 kg en is altijd klaar wanneer u deze nodig hebt.

1 BORSTEL

Direct schakelen tussen laminaat, tegels en tapijt is eenvoudig met de Kobold EBB100 elektrische borstel. Met de praktische voetschakelaar duurt het een kwestie van seconden om de draairichting van de borstel te veranderen. Met drie verschillende zuigkrachtinstellingen om uit te kiezen, is de overgang tussen verschillende vloertypen geen probleem meer.

2-1 MONDSTUK

Stof langs de plint of aan het plafond? Het handige 2-in-1-opzetstuk op de Kobold VB100 draadloze stofzuiger is speciaal ontworpen voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen of boven de vloer. Met het 2-in-1-mondstuk kunt u eenvoudig alle delen van uw huis reinigen.

BATTERIJ / FILTER MAKKELIJK BEREIKBAAR

Moet u de filter vervangen of de batterij vervangen? Dankzij de klep aan de achterkant van de Kobold VB100 draadloze stofzuiger zijn beide gemakkelijk toegankelijk en kunnen ze met minimale inspanning worden vervangen.

UITSTEKENDE PRESTATIES

De Kobold VB100 draadloze stofzuiger is klaar voor gebruik op de standaardinstelling met gemiddelde zuigkracht en normale borstelrotatiemodus. De vereiste zuigmodus (‘max’, ‘med’ of ‘soft’) kan op het handvat worden geselecteerd, afhankelijk van de hoeveelheid vuil en stof. In stand-by positie kan de draadloze stofzuiger eenvoudig overal worden achtergelaten, zodat u beide handen vrij hebt.

BATTERIJ AUTONOMIE

De lithium-ion batterij biedt een maximale gebruiksduur van 80 minuten bij de laagste instelling. In de ‘zachte’ modus werkt de Kobold VB100 draadloze stofzuiger 52 minuten.

AFNEEMBARE ELEKTRISCHE BORSTEL

Deze behendige en lichtgewicht draadloze stofzuiger wordt geleverd met de Kobold EBB100 elektrische borstel, die een expert schoon op bijna elk tapijt of harde vloer biedt. De normale modus is ideaal voor dagelijks stof, terwijl in de turbomodus nog meer vuil en vuil kunnen worden verzameld.

ALLERGIEËN

De Kobold FP100 Premium filterzak vangt allergie-inducerende deeltjes en stof op.

FILTERZAK

De Kobold VB100 draadloze stofzuiger is uitgerust met premium filterzakken die zijn gecertificeerd door TÜV-Nord, zodat contact met het stofzuiger tot een absoluut minimum wordt beperkt. Met de Kobold FP100 Premium filterzak kun je zonder stof weggooien.

ALLERGIE

Mensen met allergieën weten maar al te goed hoe moeilijk het is om stofkamers vrij te maken. Dankzij het filtersysteem en premium filterzakken, die zijn gecertificeerd door TÜV-Nord, is de Kobold VB100 ideaal voor mensen met allergieën, omdat het fijne stofdeeltjes vangt die allergische reacties kunnen veroorzaken.

RENDEMENT

Hoog rendement: vervang de filterzak enkel wanneer de LED display volledig geel kleurt.

NIEUW 2021

DUOSPEED SPB100 – DRAADLOOS STOFZUIGEN & DWEILEN

U reinigt en stofzuigt uw vloeren in de helft van de tijd en moeiteloos met de nieuwe DuoSpeed SPB100! De DuoSpeed ​​stofzuigt én dweilt zowel harde vloeren zoals parket, laminaatvloeren, als tegels en steen.

TECHNISCHE INFO

GEWICHT 3.5kg (reservoir leeg, zonder dweil)
RESERVOIR 300 ml
AFMETINGEN Hoogte 10 cm – breedte 32cm – diepte 38cm

PBB100 & MR100/MP100 – DIEPE REINIGING

Reinig alle textiel diep/grondig. Stofzuig uw banken, fauteuils, kleding, gordijnen en autostoelen.

TECHNISCHE INFO

BEHUIZING Hoogwaardig gerecycleerd plastiek
MOTOR Motor CC, onderhoudsvrij, 4000 T/min
NOMINALE KRACHT 35 W

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN DE DOOS

DE KOBOLD VB100 DRAADLOZE STOFZUIGER BEVAT VOLGENDE ONDERDELEN:

  • Kobold VB100 draadloze stofzuiger met batterij en stofzak (reeds geïnstalleerd)
  • De Kobold EBB100 elektrische borstel
  • 2-in-1 mondstuk
  • Lader voor de Kobold VB100 draadloze stofzuiger
  • Handleiding
  • Kobold FP100 Premium filterzak

TECHNISCHE INFO VB100

GEWICHT 3.3kg (VB100: 2.1 kg, EBB100: 1.2 kg)
AFMETINGEN (L x W x H) VB100: 100 cm x 11 cm x 11 cm 
EBB100: 25 cm x 31 cm x 7 cm (voetstuk/borstel)
FILTERZAK premium filter zak certified by TÜV-Nord, volume 0.8 l
BEHUIZING High quality, recyclable thermoformed plastic
VENTILATOR Onderhoudsvrij BLDC motor, appr. 85,000 rpm
ENERGIEVERBRUIK Zuigkracht: soft 30 watts, med 80 watts, max 230 watts
LAADSTATION VOLTAGE 220 – 240 V AC, 50/60 Hz
MAX. NEGATIEVE DRUK 88 hPa
MAX. VOLUME  21 l/s
GELUID DB LEVEL (WITH EBB100) Carpet: 78 dB (A) re 1pW
Hard floors: 79 dB (A) re 1 pW
LADER 34 V 1.2 A Model S040…
BATTERIJ VB-8s1p …
BATTERY LAADTIJD approx. 3 hours
BATTERY LAAD CYCLI / BATTERY LEVEN 80% na approx. 520 volle laad cycli

E-SHOP

KOBOLD VB100

KOBOLD VB100 ACCESSOIRES