Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

VG100

KOBOLD VENSTERREINIGER

VOORDELEN

3 STAPPEN IN 1

De VG100 bevochtigt het raam, verwijdert het vuil en zuigt het water in één enkele stap weg, waardoor u veel tijd bespaart.

DUBBEL ZO SNEL

De VG100 reinigt uw ramen in de helft van de tijd.

IMPRESSIVE COVERAGE

De VG100 kan een glasoppervlak van ca. 20m² met slechts 80 ml water en 5 ml Kobold GC100 glasreinigingsconcentraat!

KRISTALHELDER

GEEN STREPEN MEER!

Je kent het tafereel; je bent amper klaar met het schoonmaken van je ramen en je kunt al de eerste strepen zien ontstaan! Dit komt omdat het glas niet snel genoeg droogt, en om dit te voorkomen, moet schoonmaken en drogen bijna tegelijkertijd gebeuren.

PERFECTE RESULTAAT MET DE VG100

Dit is precies wat de Kobold VG100 doet. Het mengsel van water en reinigingsmiddel wordt zo kort op de ruit aangebracht dat er geen strepen verschijnen. De ruit is bevochtigd, de microvezeldoek geeft het vuil vrij en de zuigmond en de zuigmond verwijderen het vuile water – alles in één veeg.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

1. MAKKELIJK TE VULLEN

De innovatieve Kobold VG100 glazenwasser kan in een flits worden gevuld met water en reinigingsconcentraat. Een volle tank beslaat ongeveer 20 m² glasoppervlak. De tank bestaat uit twee afzonderlijke kamers – de eerste bevat vers water en reinigingsmiddel en de tweede bevat het gestofzuigde vuile water.

2. INSTALLEER

U kunt aan de slag zodra de tank in de Window Cleaner is geplaatst en de krachtige 30-watt motor start met een druk op de knop. Met een volledig opgeladen batterij werkt de Window Cleaner minstens 30 minuten schoon.

3. VLEKKELOOS WERKEN

Het microvezeldoek van de VG100 maakt het schoonmaken van ramen eenvoudig. Het hoeft niet te worden vervangen tijdens gebruik, omdat het grootste deel van het vuil wordt weggezogen. Plaats het daarna in de wasmachine op 60 ° (zonder wasverzachter) en laad de batterij eenvoudig op voor de volgende keer.

TECHNISCHE INFO

GEWICHT Approx 995 g (zonder later en reservoir)
AFMETINGEN Approx 290 x 140 x 110 mm (L x W x H)
CONSUMPTIE (BIJ GEBRUIK) Water: 80 ml
Concentraat: Approx 5 ml
AUTONOMIE Batterij tot 30 min.
BEHUIZING High-quality, recyclable, thermoformed plastic
BATTERIJ Lithium-ion battery
MOTOR Onderhoudsvrij DC motor (30 W) met output van 18,000 rpm
AANSLUITINGEN Input voltage 110 – 240 V AC 50/60 Hz
Output voltage 10.8 V – 12 V DC

E-SHOP

KOBOLD VG100 VENSTERREINIGER

KOBOLD VG100 ACCESSOIRES