Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

VR300

ROBOT

BELANGRIJKE UPDATE

Gelieve de instructies nauwkeurig te volgen.

Download update | Instructies

KENMERKEN

KLAAR VOOR ELKE JOB HIGH-TECH IN ELK DETAIL

Uitgerust met een geavanceerd lasernavigatiesysteem en meer dan een dozijn sensoren, kan de Kobold VR300 robotstofzuiger rond vrijwel elk obstakel manoeuvreren:

 • De Kobold VR300 navigeert regel voor regel zijn weg rond de startpagina, met behulp van SLAM-technologie (gelijktijdige lokalisatie en mapping).
 • De drie ultrasone sensoren kunnen zelfs transparante of sterk reflecterende obstakels detecteren voordat de robot deze bereikt.
 • De ultrasone sensoren worden aangevuld met contactsensoren op de bumper, die ervoor zorgen dat de Kobold VR300 slechts het minste contact maakt met obstakels voordat hij eromheen navigeert.
 • Dankzij de infraroodsensoren kan de robotstofzuiger zich langs muren verplaatsen en vallen, zoals trappen, herkennen.
 • Omdat het obstakels tot 2 cm hoog kan overwinnen en over tapijten tot 1,5 cm hoog kan klimmen, kan het de hele woonkamer gemakkelijk reinigen.

SPECIALIST IN TAPIJTEN EN HARDE VLOEREN

Dankzij de hoge zuigkracht overtuigt de Kobold VR300 op vrijwel elk type tapijt of harde vloer. Het kan het hele huis schoonmaken, zodat je vrij bent om de dingen te doen die je leuk vindt.

AUTONOMIE TOT 90 MINUTEN

Dankzij de krachtige lithium-ionbatterij kan de Kobold VR300 robotstofzuiger tot 60 minuten met één lading stofzuigen. In de ecomodus kan het maximaal 90 minuten werken en een ruimte van maximaal 120 m² reinigen. Wanneer de batterij leeg is, keert de robotstofzuiger automatisch terug naar het basisstation, laadt deze op en keert terug naar zijn vorige positie om het reinigen te hervatten.

PERFECT RESULTAAT

Deze intelligente robot is niet alleen indrukwekkend vanwege zijn nauwkeurige navigatie. Het levert ook uitstekende resultaten op. De zeer efficiënte en duurzame motor genereert een hoge zuigkracht en de nieuwe borsteltechnologie zorgt voor een nog grotere stofafzuiging. De hoofdborstel, die met 1800 omwentelingen per minuut roteert, zorgt voor een extreem diepe reiniging.

VLOERPLAN

Tijdens de eerste inbedrijfstelling onderzoekt de robot regel voor regel de thuisbasis en slaat de resultaten op in de plattegrond. De Kobold VR300 volgt dezelfde route bij volgende reinigingen en biedt telkens optimale reinigingsresultaten.

NO-GO LIJNEN

Sommige delen van het huis zijn mogelijk verboden – zelfs voor een robotstofzuiger. Met behulp van de handige app kunnen gebieden worden gemarkeerd met no-go-lijnen zodat ze worden uitgesloten van het opschonen.

PUSH-BERICHTEN

Indien nodig kan de Kobold VR300 je informeren wanneer hij klaar is met schoonmaken door een pushmelding rechtstreeks naar je mobiele telefoon te sturen. Dit bevat een reinigingsoverzicht met de gebieden die zijn gereinigd en de tijdsduur. Dit betekent dat u altijd weet wat uw robot doet. Eventuele foutmeldingen inclusief een verklaring van de fout en een link naar de probleemoplossingsinformatie kunnen als pushmeldingen worden verzonden.

SPOT CLEANING

Je had vrienden in het weekend en de vloer is nu op een paar plaatsen erg vies? Geen probleem! Bij de instelling voor het reinigen van plaatsen richt de Kobold VR300 zich op kleinere of middelgrote gebieden (2 m x 2 m of 4 m x 4 m).

SNEL EN MAKKELIJK

Alle hoofdfuncties – zoals de ecomodus, “alle kamers”, “puntreiniging” en terugkeer naar het laadstation – zijn gemakkelijk toegankelijk via het bedieningspaneel van de robotstofzuiger.

SLIMME APP

De slimme app voor uw mobiele telefoon is een eenvoudige manier om de Kobold VR300 te bedienen en stelt u in staat de robot op afstand te bedienen vanaf elke locatie. Dit geeft u volledige flexibiliteit in uw dagelijkse leven.

REINIGT AUTONOOM ELKE KAMER

Als u weinig tijd heeft, is het programma “Alle kamers” iets voor u. Met deze instelling reinigt de Kobold VR300 robotstofzuiger de ene kamer na de andere betrouwbaar zonder verdere invoer. Wanneer de batterij leeg is, keert de robotstofzuiger automatisch terug naar het basisstation, laadt deze op en keert terug naar zijn vorige positie om het reinigen te hervatten.

LED DISPLAY

Dankzij het LED-display op de robotstofzuiger weet je altijd wanneer de stofbak moet worden geleegd of de batterij moet worden opgeladen.

LIJN NA LIJN

De robotstofzuiger navigeert intelligent en nauwkeurig regel voor regel, met behulp van een laserafstandssensor op basis van SLAM-technologie (gelijktijdige lokalisatie en mapping)

ULTRASONISCHE INFRAROOD SENSOREN

De Kobold VR300 robotstofzuiger navigeert onafhankelijk en betrouwbaar door het huis. Het maakt gebruik van ultrasone en infraroodsensoren, die de omgeving analyseren en potentiële obstakels detecteren. Hiermee kan de robotstofzuiger vrijwel zonder obstakels zoals meubels, deuren of muren manoeuvreren. De robot herkent ook trappen, wat betekent dat hij zijn weg door het huis kan vinden zonder te vallen. De Kobold VR300 robotstofzuiger kan ook stevige obstakels tot 2 cm hoog detecteren, zoals meubelpoten en tapijten tot 1,5 cm hoog, en kan eroverheen klimmen.

ZIJBORSTELS VOOR HOEKEN EN RANDEN

De D-vorm van de Kobold VR300 is perfect ontworpen voor elke lay-out. De Kobold VR300 is ook uitgerust met een zijborstel om ervoor te zorgen dat alle hoeken en randen worden schoongemaakt. Dit betekent dat er geen risico is dat de robot stofdeeltjes mist of vuil in hoeken achterlaat.

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN DE DOOS

THE ROBOT STOFZUIGER MET VOLGENDE ONDERDELEN:

 • Kobold VR300 Robot stofzuiger met hoofdborstel
 • Kobold VR300 basislaadstation
 • Kobold VR300 stroomkabel
 • Kobold VR300 zijborstel
 • Kobold VR300 vuilnisbakje
 • Kobold VR300 filter

TECHNISCHE INFO

GEWICHT 5kg (robot 4.2kg, laadstation 0.8kg)
AFMETINGEN (L x W x H): 34 cm x 34 cm x 9 cm
CAPACITEIT VUILNISBAKJE: 0.53 Liter
AUTONOMIE: Normal mode: 60 minuten Eco mode: 90 minuten
OPLAADTIJD: 3-5 huur, gezien de voorwaarden

E-SHOP

KOBOLD VR300 ROBOT

KOBOLD VR300 ACCESSOIRES